Beställningsvaror

Leveranstid

Lagervaror skickas normalt inom 1-5 arbetsdagar. Under högsäsong och veckor med röda dagar kan det ta längre tid. För beställningsvaror, var vänlig och kontakta oss för leveranstid och beställning! I de fall varan är slut i lager kan leveranstiden vara något längre. I detta fall upplyser vi kunderna om den beräknande leveranstiden.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar med DHL till Service Point (Paket och Stycke). Är du osäker på om det finns ett DHL Service Point nära dig, vänligen sök med ditt postnummer på www.dhl.se. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Vi skickar endast inom Europa. Du som har möjlighet är även välkommen att komma och hämta dina beställda varor i Falsterbo efter överenskommelse via mail eller tel.

Fraktkostnad

Fraktkostnad 59 kr gäller för beställningar understigande ett beställningsvärde på 995 kr. För beställningar överstigande 995 kr gäller fri frakt. Om du önskar returnera hela beställningen eller delar så att summan understiger 995 kr debiteras frakten. Du som kund står själv för fraktkostnaden i samband med retur. Fraktkostnad tillkommer för leverans utanför Sverige, frakten meddelas separat i ett mail till kund. Kajutan Design skickar endast inom Europa.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.